maanantai 19. syyskuuta 2011

Kamoon tytöt?

Kaikki vaan nukkuu :O
















Apukysymyksiä!

Milloin viimeksi sinulla oli todella hyvä olla? Millainen tämä tilanne oli ja mikä siitä teki erityisen?
Mitä odotat juuri tällä hetkellä ja miksi?
Mitä ensivuonna tähän aikaan tapahtuu? Missä olet? Mikä on muuttunut?
Mikä viimevuonna tähän aikaan oli erilailla?
Syksy, syksy, kymmenen hyvää asiaa syksyssä?

1 kommentti:

  1. En edes muista milloin viimeksi oli hyvä olo, varmaan silloin kun tiesin että kaiken huonon lisäksi tuli yksi hyvä uutinen tietoon; pääsen sisäoppilaitoksen tyylisestä asuntolasta muuttamaan oman kämpän rauhaan. Erityisen siitä teki juuri se, että se oli se aurinko joka paistoi risukasaan.

    Tällä hetkellä odotan omaan kämppään muuttoa sekä parisuhteen parantumista ja muuttumista (tällä hetkellä kaikki on samanlaista ja meikä oottaa herraa joka ilta, alkaa tympimään.). Ensi vuonna tähän aikaan asun omassa kämpässä, olen toivottavasti onnellisessa parisuhteessa eikä väliä onko sama kumppani kuin nyt vai eri. Olen muuttunut toivottavasti henkisesti että fyysisesti. Elämä alkaa näyttää valoisaa puoltaan ja laihdun ainakin yli viisi kiloa - jaksaisin ja innostais tehdä asioita enemmän jos kaikki olis hyvin.

    Viime vuonna tähän aikaan ryyppäsin kouluviikot, surien elokuussa tapahtunutta eroa entisestä poikaystävästä. Miulla oli kavereita ja sekoilin - elin elämääkin välillä enkä surrut. Mutta en kaipaa niitä aikoja ja kadunkin joitakin asioita !

    Kymmenen hyvää asiaa syksystä.. Ruska, pimeällä voi käydä kuutamokävelyllä, lehdet tippuu ja pääsee haravoimaan (jee..), saa olla luvallisesti väsynyt - rentoutua ja mässäillä. Ei nyt kyllä keksi.

    Näytön takana Gabrielle turrilasta.

    VastaaPoista