perjantai 17. joulukuuta 2010

Nyt suututtaa!

Koska ärsyttää niin jumalattomasti, päätin valittaa kaikkiin mahdollisiin koloihin ja saa tänne sit kans samalla uutta postausta, vähän hiljasta kun on ollut! Ihmisillä on isompiakin ongelmia, mutta tää on mun iso ongelma nyt.

Sairastin tossa viimetalvena, oikeestaan melkeen tasan vuos sitten sikainfluenssan, joka työnantajan ja lääkäreiden kämmien takia veny semmoseksi viidenviikon jälkitauti putkeksi jollon en oikeestaan pystyny tekemään mitään. Ennen possuflunssaa sairastelin aika usein, mutta korkeintaan kahen päivän tauteja, semmosia että ekana päivänä olin töissä/koulussa ja illalla nous kuume, sitten sairastin maksimissaan kotona sen kaksi päivää ja palasin takaisin normaalielämään. Possuflunssan jälkeen, kolme turhaa antibioottikuuria putkeen syötyäni sairastelin oikeestaan ihan yhtä usein kun ennenkin, mutta tälläkertaa taudit kesti vähintään sen neljä-viis päivää ja yleensä kauemmin. Ainakun jollakin oli flunssa, mulla oli kanssa.

Nyt kuitenkin olin ollu terveenä jo yli kaksi kuukautta putkeen ja menin sitten tyhmänä kehuskelemaan että onpas mukavaa kun tän kuorosotakauden on saanu olla terveenä, voin sit joululomalla vaikka sairastaa. Oishan se pitäny arvata että heti kun noin menee sanomaan, on seuraavana päivänä taas tauti päällä, voi helvetin helvetti.

Keskiviikkona alko tauti, lepäsin koko päivän [paitsi et illalla kävin yhellä keikalla...], torstaina oli vähän parempi olo, mutta lepäsin silti koko päivän, koska tervehdyttävä oli nopeasti viikonlopuksi. Tänään heräsin ilman ääntä, pahemmassa olossa kun edellisenä päivänä ja päädyin taas lepäämään viltin alle ja katsomaan suomalaisia elokuvia, ihan kun ei jo valmiiks masentais tarpeeks. Koska olo ei oo kohentunu muuten yhtään, paitsi että ääntä tulee vähän, jouduin ilmottamaan etten pääse tänä viikonloppuna töihin ja se kyllä harmittaa nyt AIVAN VIETÄVÄSTI. Tunnelma finaalissa ois varmaan ollu mieletön, oisin vielä halunnu nähä niitä kaikkia kivoja ihmisiä, mulla oli kiva idea pikkusiskolle joululahjaksi, mutta siihen oisin tarttenu näitä meiän artisteja. Eniten harmittaa just toi siskon lahja, yhyyyyyy! Se ois ollu hieno. Itse finaalin jälkeen ois viel ollu bileetkin ja oisin halunnu käydä ne kattomassa läpi, MUTTA eikai voi muuta kun tottua nyt tähän tappioon, en voi sille mitään :((.

Sairastumiset tuntuu olevan kun menkat, aina sillon kun niitä viimiseks odottais! Lopetanpa tän nyt vielä tälleen ytimekkäästi että PERKELE. saleen syön suklaata tänään, piste.


ps. sain just kuulla ettei niissä bileissä oiskaan ollu ilmaset juomat niinkun ekana sanottiin, paitsi että kaikki rakasti mua niin että eipä siel ois varmaan muutenkaan pitäny maksella kauheesti mistään... Mut ei ilmasii juomii, ois menny rahaa vaikken oiskaan montaa juomaa ostanu, narikkakin maksaa, joten sairastelu säästää multa nyt rahaa, ei pidä myöskään lataa bussikorttia eikä matkustaa helsinkiin, joten siinkin säästyy rahaa, jotain plussaa ees! ÄRSYTTÄÄ SILTI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti