lauantai 6. marraskuuta 2010

Haudi hauhau :)


Vlip (eli oikeasti Pilvi) täällä hei! Tässä pohdin, että mitähän te haluaisitte minusta tietää? Tarkoituksenahan on kirjoittaa siis jotakin itsestään tähän ensimmäiseen esittelyviestiin. Elikkäs pitäisi vissiin päästä jo asiaan? Ajattelin toteuttaa tämän muutaman lapsuudesta tutun ystäväkirjan siivin:
Nimi: Täällä kirjoitan nimimerkin Vlip takaa (a) koska turrilassa on myös nimimerkki Pilvi, ettei vaan sekoitus b) kuljen Turrilassa Vlip nimimerkillä, niin siksi myös turrien blogissa) oikeastihan olen nimeltäni Pilvi, jos kukaan ei vielä ole siitä selvyyteen päässyt.
Syntymävuosi: 1991, eli olen 19v, mutta lähempänä jo 20 ikävuotta : ) nimittäin helmikuun alussa se iskeytyy numeroksi.
Horoskooppi: Vesimiäs tietty!
Lemmikkejä: Muita ei ole nyt kuin tuossa kuvassakin esiintyvä (se karvaisempi) Japaninpystykorva narttu Nella. Ikää 12 vuotta, mummeli siis jo. Kun olin ihan pieni meillä oli Miska-kissa ja joskus oli akvaariokalojakin, mutta niistä on jouduttu luopumaan.
Missä asut: Etelä-Suomessa, sen tarkemmin en teille kerro : ))
Missä haluaisit asua: Lapsena olen vastannut tuohon Hollywood, mutta en enää vastaa niin. Nyt haluaisin asua Tampereella, tulevaisuudessa ehkä Lapissa. Toisaalta myös Englanti olisi hauska maa asustaa. Mutta luulen, että Suomi on maana se, jossa suurimman osan elämästäni vietän.
Mikä sinusta tulee isona: Toivottavasti lääkäri, hoitoala noin muutenkin kiinnostaa. Samoiten eläintenhoito (etenkin suurpedot tmv), myös jonkinlainen ns. mediatyö. Eli toimittaja, näyttelijä tai tuollainen. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ainiin ja optikon ammattikin olisi kiva, harmi että sinne(kin) on niin vaikea päästä sisälle.


Ketä ihailet ja miksi?: Tämä on paha. Ihailen fiksuja ja rohkeita, itseään terveellä tavalla rakastavia ihmisiä. Julkisuuden henkilöistä ihailen melko monia, suurin osa on artisteja, mutta myös näyttelijöitä mahtuu joukkoon. Niin ja kaikki nämä julkkikset on suomalaisia, en osaa oikein fanittaa ulkomaalaisia. Ja tietty pakko sanoa, että ihailen suuresti ylläolevaa poppoota: Semmareita.
Mikä on kaunista?: Kesäillat, takkatuli, musiikki. Lapin luonto. Noin muun muassa ainakin.
Mitä pelkäät?: Tulevaisuutta ja yksin ollessani pimeää. En osaa sanoa mistä tuo pimeän pelko johtuu, ennen se oli pahempaa, mutta nykyään vähän hellittänyt. Koiran kanssa uskallan jo pimeällä olla ihan rennosti, mutta yksin, hyrrrrr.
Mitkä on sinun kaksi turhinta tavaraa?: Lapsena olin vastannut tähän, että muumikello ja peili! Mutta nyt.. Ainakin toi iänikuinen syntikka taitaa olla aika turha, siihen ei ole koskettu sitten .. no varmaan koskaan. Toinen turha tavara on .. hitsi, varmaan toi lehmärikkaimuri.
Maailman ihanin leffa: Leijonakuningas! Ja The Holiday kanssa. Hetkeen siis ilahduttavin tieto on ollut se, että Leijonakuninkaasta tulee juhlajulkaisu n. vuoden päästä syksyllä! Sitä odotellessa.
Maailman paras biisi: Lapsena oon vastannut aja hiljaa isi, öh? No mutta tällä hetkellä yhtä biisiä on mielettömän vaikea valita. Eikä sellaista varmaan ole olemassakaan, ainakin se vaihtuu usein. Mutta sanottakoon, että yks niistä on Semmareiden Hallaa illalla.
Mikä on parasta ruokaa ja juomaa?: Tykkään italialaisen keittiö pöperöistä. Kiinalainenkin on ihan hyvää, muttei ehkä siis parasta. Kuumista juomista ehdoton on valkosuklaakaakao ja erilaiset makukahvit! Kylmistä jäätee!
Keitä julkkiksia kutsuisit sun häihin?: Lapsena vastasin että Venla Saartamo, Jani Wickholm ja Hanna Pakarinen. Eli ekan Idolsin jälkeisiä vastauksia selkeästi ollut. Huomatkaa ettei Antti Tuisku ollut listassa silloin! Nyt voisin listata nimittäin Antin just : ) Samuli Putro ja Jarkko Martikainen olis kanssa sellaset ihan jees vieraat. Olavi Uusivirta kanssa. Jaaa Semmarit tietty!
Mitä toivoisit synttärilahjaksi?: Jotakin tosi omaperäistä ja semmoista ei-tavallista.  Uus suoristusrautakin on toivelistalla, vanha on aika no.. vanha : ) Leffalippupaketti olis kiva! (Haha, pieni-Pilvi on vastannut 1000000e, auton ja cd:itä…)
Kun katson itseäni peilistä, näen… joskus ihan nätin tytön, joskus taas sotanorsun. Useimmiten noiden välisen yhdistelmän. Jos puhutaan ulkonäöstä. Sisäisesti näen ihan hauskan, avoimen ja ystävällisen nuoren naisen, joka haluaa tutustua uusiin ihmisiin ja elää elämäänsä mahdollisimman hyvin.
No mutta siis, tuossa oli siis katsottu niinkin laadukasta ystäväkirjaa kuin Krissen ystäväkirjaa ja Minun kirjaani, joka on Sisters lehden kylkiäinen vuodelta nakki ja muusi. Toki olisi voinut vielä enemmänkin vastailla, mutta jääköön jotakin itsestä paljastettavaa tulevia kirjoituksiakin varten. Toki jos jotakin kysyttävää mieleen jäi, niin eikun kysymään.

Ps. Oman blogini löydätte täältä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti