maanantai 8. marraskuuta 2010

sign of the zodiac




Maanantai 8.11.2010

Olet ajautunut poispäin joistakin ihmisistä ilman selvää syytä. Seuraavien kolmen päivän aikana teet sovinnon jonkun sellaisen kanssa, johon et ole oikeastaan edes koskaan virallisesti katkaissut välejä, ja huomaatte että teillä on paljon puhuttavaa.

Mutta eihän nyt järkevän ihmisen ole mitään syytä uskoa horoskooppeihin. Jos niihin uskoo, joutuu päivän päätteeksi itse tiputtamaan kukkaruukun päähänsä, jotta ennuste toteutuisi. Mutta onneksi mun ei tarvitse aina olla järkevä!

Olen siis horoskoopiltani skorpioni (tosin aika myöhäinen, muutamaa päivää vaille jousimies) ja tuo ylempi kursivoitu pätkä on päivän horoskoopistani. Joko kuvittelen elämäni kiemurat aina horoskooppieni mukaan, tai sitten ne eivät olekaan täysin huuhaata, sillä tunnistin kyllä omaa elämääni tuosta. Tietenkin ihmiset ajautuvat läheisistään välillä hieman poispäin, eihän sen tietämiseen horoskooppia olisi tarkoitettu. Mutta enemmän mietinkin tuota toista osaa, koska minun ja kaverini suhde on ollut keväästä asti aika heikoilla kantimilla. Emme ole riidelleet ja kestämme kyllä toistemme seuraa, mutta toisaalta, en ole nähnyt häntä kuukauteen enkä puhunutkaan kunnolla muutamaan viikkoon. Siksi tuntuu aika epätodennäköiseltä, että kolmessa päivässä suhteessamme tapahtuisi dramaattisia muutoksia. Puhuttavaa meillä kyllä varmasti riittäisi, mutta kumman ylpeys antaa ensiksi periksi ryhtyäkseen sohimaan tätä muurahaispesää tikulla?

Päivän ja kuukauden horoskooppeja enemmän annan arvoa kuitenkin luonnehoroskoopeille. Mitä vanhemmaksi käyn, sitä selvemmäksi skorpioniksi itseni tunnistan. Tietenkin on piirteitä mitä en itsessäni tunnista, mutta suurinosa on kuitenkin enemmän kuin nappiin.
Lauseet kuten "... herkkä ja syvällinen, suurten tunteiden Skorpioni...", ".. hänen pinnansa on pitkä, mutta kun se katkeaa, ei kenenkään ole turvallista olla lähietäisyyllä..", "..
tunteiden ilmaiseminen on skorpionille hyvinkin vaikeaa..." ja "..rakkausasioissa saa skorpparilta usein intohimoisuuden kylkiäisenä omistavuutta ja mustasukkaista ehdottomuutta.." kuulostavat kyllä hyvin tutuilta ja voin allekirjoittaa ne täysin.

Muihin horoskooppeihin en suuresti ole tutustunut, mutta nopeasti katsottuna olen suomalaiselta horoskoopiltani myyrä-myyrä (ajattelevainen, tunteellinen ja filosofinen persoona) ja druidien horoskoopilta hevoskastanja (herkkä ja huomaavainen).

Mites muut, onko horoskoopeissa mielestänne jotain perää vai lentävätkö lehtien horoskooppisivut lukematta takkaan?

(Kylläpä musta tulikin friikki ja taikauskoinen kuva nyt kaikille :D Älkää pelätkö, en oikeasti telkeydy neljän seinän sisään vaikka horoskooppini kuinka varoittelisi ulkoilman katastrofeista.)

5 kommenttia:

  1. Mä tykkään kyllä lukea horoskooppeja, mutta en mä niihin usko :D Ne on vaan sellaista hauskaa ajanvietettä, joita ei ehkä kannata ottaa kovin tosissaan. Mä luulen että horoskoopit on kirjoitettu niin, että ne sopivat mahdollisimman moneen ihmiseen ja siksi monille tulee sellainen "wou, tämähän on ihan totta"-fiilis niistä. Mä en muutenkaan ole taikauskoinen joten horoskoopit eivät tee poikkeusta :)

    Luonnehoroskoopissa kieltämättä monet asiat osuvat yllättävän hyvin kohdalleen.

    VastaaPoista
  2. Joo, suurinosa horoskoopeista tosiaan on niin ympäripyöreitä että ne käyvät yhtä hyvin itselle kuin vaikka naapurin Erkille :D Mutta ei niistä mun mielestä mitään haittaakaan ole, kunhan ei tosiaan mene siihen "apua, horoskooppini sanoi, että minun kannattaa varoa sinisilmäisiä ihmisiä tänään, en voi lähteä ulos"-ajatteluun.

    VastaaPoista
  3. Taikauskoa kyllä löytyy jonkin verran. Uskon ainakin jollain tasolla juhannustaikoihin ja esimerkiksi joulusaunaan liittyviin uskomuksiin. Horoskoopit sen sijaan...

    Tavallaan ne on tosi kiehtovia, mutta täytyy myöntää, että noita tulee kyllä luettua lähinnä huumorimielellä. Kavereiden kanssa joskus kaivellaan horoskooppeja ja naureskellaan niille makeesti. :D

    VastaaPoista
  4. Täällä yks aika täsmäskorppari kans :D. kyllä ne aika hyvin aina kohalleen osuu joskus harvoin kun niitä jaksaa lueskella. Hyvin taikauskonen oon, joten saan kyllä kaikki käännettyä aina itteeni :D

    VastaaPoista
  5. Joo mä oon kans aika jellona aina välillä! Vanhoja horoskooppeja on muuten kiva lukea jälkeenpäin; näkee kuinka hyvin onnistuivat ennustamaan!

    VastaaPoista