lauantai 13. marraskuuta 2010

Koulu voi olla MAHTAVAA

Hei, olen Eveliina ja opiskelen audiovisuaalista viestintää. Joo se esittelyjudu oli jo, mut toi oli vaan alotuslause tälle postaukselle! Lukasin äsken meiän salassapitosopimuksen läpi enkä nähny siinä mitään syytä miksen vois periaatteessa tälleen ihan julkisesti kertoo mitä teen.

Olen töissä kuorosodassa. Palkkaa tästä ei luonnollisesti tule, koska kuuluu kouluun ja harjotteluun ja silleensä. Päivät on pitkiä ja tähän saattaa monesti upota KOKO viikonloppu, jonka päälle vielä viikot normaalia koulua. Koko viikonloppu ei meinaa semmosta et 8h per päivä, vaan sitä, että noin 12h per päivä. Niinkun esim mulla just nyt tässä kevyt kaks viikkoo putkeen ilman yhtään vapaapäivää, kaikki tommosia aikasia kaheksan-yheksänaamuja ja silleensä, studiolle menee kotoonta aikaa matkustaa vähintään 1,5h. Väsymys on nyt jo ollu aika melkosta ja huomenna ois edessä minuuttiaikataulun live, aamukaheksasta iltaysiin töitä lähes tauotta, vessaan pystyy karkaa jos hyvä tuuri käy pari kertaa päiväs ja ruokaillessakin on koko aika oltava skarppina. Hetkeksikään ei pysty ajautumaan mihkään ajatuksiin eikä saa unohtaa kattoo kelloa. Kyseessä on vielä ensimmäinen live, kukaan ei oikeestaan tiedä miten suunniteltu aikataulu käytönnössä toimii, joten kaikenlaisilta katastrofitilanteilta tuskin vältytään.

Kuulostaa aika karmeelta, mutta tää on aivan mahtavaa. Vantaan kuoro jota avustan tän viikonlopun on aivan tajuttoman mahtavaa porukkaa! Kiittävät joka välissä kaikesta, vaikka tehään vaan työtä ja ovat muutenkin mukana niin mahtavalla asenteella! Lisäksi oon ollu hyvin pirteenä, koska Aste alias Jani on piristäny vaikkei sitä ees nää kun välillä juoksemassa oman kuoronsa perässä. Siitä vaan lähtee semmoset positiiviset vibat koko ajan ja jos nyt vähän ihkutetaan niin sillä on ihan tajuttoman kauniit silmät! :O. Tänään poitsu piristi mua suuresti bailaamalla ihan fiilareissa kuoronsa koreografiatreeneissä.

Vantaalaisten väri on punanen, jonka kunniaksi lakkasin kynsiini punaglitterisen manikyyrin, laitan punaset housut ja aion vielä sävyttää juureni punaiseksi! Oikeesti, asuinpaikkana Vantaa ei saa ketään hihkumaa ilosta tai äänestämään omiaan, eikä nuoret äänestäjät myöskään tunne ihanan pirteää Meiju Suvasta, joka kuoroa johtaa, joten pliis äänestäkää näitä kivoja, ne oikeesti ansaitsis sen! Tai no kuunnelkaa ja kattokaa ite huomenna neloselta klo 18 miten hyvin mun lapset vetää ;).

Ei mul muuta, waka waka ee ee !

ps. Peter Pihlström tuli kans tänään vastaan ja on kyl symppis sekin! Teeveetä, nelosta tai ainakin tätä kuorosotaa tuntuu kyllä johtajan ihan vaan naiset, en oo tainnu törmätä viel yhteenkään 'isompaan' pomoon joka ois mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti