torstai 11. marraskuuta 2010

Sitä onnellisuutta

Oon ollu pari päivää ihan hirmu väsyny ja nyt on jotenkin vielä kurja olokin kaiken päälle, joten mikäs parempi kohta kun vastata tähän Maisan onnellisuus-haasteeseen. 

1. Onnea on ihmiset, ystävät, ne ainoot joiden seuraa kaipaa aina.

Ne jotka lähtee sun kanssa Kiasmaan ja nauraa samoille jutuille, lähtee IKEAan ja syö bilareita kunnes vatsa on kipeä.
Ne joiden kanssa mäkkärissä, raksissa ja muissa roskaruokamestoissa rakennellaan roskista taideteoksia, ne jotka aina yhtä kärsivällisesti tulee mukaan eläinkauppaan kun haluaa ihkuttaa pupuja. Ne jotka kertoo että oot ihanin just tommosena, etkä tarvii lisää kenkiä. Ne joiden kanssa tekis mieli istuu kesällä trampoliinilla koko yö juttelen ja joiden kanssa vois kattoa koko päivän muumeja, joiden kanssa voi käpertyä viltin alle kylmällä. Ne jotka totee samassa lauseessa ettei oikein ymmärrä sua, mutta rakastaa silti, joiden kanssa voi naureskella vedet silmissä tyhmille youtube-dubbauksille ja joiden halaus parantaa kaiken. Ne joita voi pyytää mukaan minne vaan ja jotka lähettää postikortteja kun ovat matkoilla, joiden kanssa on ystäviä vaikka yhdistäviä tekijöitä tuskin löytyy. Ne joita voi pitää kädestä kiinni nukkuessa ja joiden tietää pysyvän sydämessä, joiden sydämessä tietää pysyvänsä.
















2. Onnea on KESÄ kaikessa komeudessaan. Järvivedet, ilta-auringot, vähät värikkäät vaatteet, rento mieli, hymyt, grillaaminen ja syöminen ulkona. Kesäyöt, se ihana tunne kun istuu yöllä lämpimällä asfaltilla ja ihmettelee kaikkea. Tuoksut ja lintujen laulu <3. Muistot kesästä kylmänä talvena, värikkäät ja iloiset kaverikuvat.

3. Onnea on olla hartaudessa toisten samoihin asioihin uskovien kanssa, käsikädessä siunata toinen toisemme ennen nukkumaanmenoa, se turvallinen hyvä olo joka valtaa kun tietää että joku katsoo perään. Se, kun itellä menee huonosti ja toinen sanoo että voi rukoilla sun puolesta <3. Se mieletön fiilis suuressa kristillisessä tapahtumassa, kun parituhatta ihmistä lausuu Uskontunnustuksen yhteen ääneen. 



4. Onnea on hyvä ruoka! Yksinkertaisesti.














5. Onnea on musiikki ja kauniit lyriikat, varsinkin ne jotka osuu ja uppoo, auttaa päätöksissä ja pitää mielen kasassa.

6. Onnea on postikortit ja viestit niiden takana.















7. Onnea on eläimet, niiden aitous ja rehellisyys, vilpittömyys ja puhdas ilo ja rakkaus.















8. Onnea on ihanat ja inspiroivat elokuvat, tv-sarjat ja kirjat joihin voi uppoutua.


















9. Onnea on tuoksukynttilät ja suitsukkeet kylmänä ja pimeänä iltana.















10. Onnea on NUKKUMINEN <3.





Kuvat joko mun, mun ystävien tai weheartitin, video/musiikki youtubesta niinkun huomaa!

1 kommentti: