lauantai 6. marraskuuta 2010

Throwing these stones to the long lost friends

Minun on vaikea keksiä itsestäni senkummempia esittelyjä joten valmistautukaa ympäripyöreään tekstiin. Turrilan avulla jokunen saattaa tietää minusta joitakin asioita, mutta jos foorumin ulkopuolelta lukioita tulee niin on hyvä kertoa joitakin asioita itsestäni. Olen siis Viivi, seitsemäntoistavuotias tytönrääpäle joka asustelee Keski-Suomen rymykylässä Jämsässä. Ajatus kylästä muuttaminen pois on herkullinen muttei missään nimessä ajankohtainen. Ehkä vielä joku päivä voin ylpeänä marssia pois täältä ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Toisaalta tyhmää mennä vannomaan lähtöä kun kuitenkin jänistän.

 

Olen 101% koiraihminen ja sitä asiaa minusta ei saa koskaan pois. Koiraharrastukseni sai alun kun meille muutti vuonna 2005 maailman suloisin suomenlapinkoiralapsi Kassu. Hänen kauttaan ole saanut ensikosketuksen koiramaailmaan. Voin vain huokaista helpotuksesta kuinka helppo Kassu oli pentuna, joten sain pehmeämmän laskun koirahommiin. Nykyään meidän Kassu onkin jo Suomen muotovalio ja toivomuksia myös muista meriiteistä olisi. Meillä on myös toinen koira, maailman säälittävin harmaa norjanhirvikoira Rommi joka tuli meille vuonna 2009. Hänen kanssaan olen pidellyt hermojani kurissa heti pentuiästä asti koska minulla on suuren suuri tarve harrastaa Rommin kanssa muutakin kuin metsästystä. Meillä on meneillään tauko tavoitteellisessa tokossa kuin myös kehäpuolella. Laitan linkin myös blogivinkkeihin, mutta meidän elämää voi käydä lukemassa Kassulle ja Rommille tehdyssä blogissa.

Muusiikki vaikuttaa minuun tällä hetkellä paljon. Kuulun siihen porukkaan joka kuuntelee sitä mitä radiosta tulee ränkläten kanavia kun musiikki loppuu. Koko ikäni minuun on eniten iskenyt R&B, mutta melkein kaikki menee. Nykyään olen kuunnellut hieman rankempaakin musiikkia mikä on vain ystävien ansiota. Jos joitain bändejä ja artisteja pitää sanoa niin Muse, Lisa Mitchell, Fergie, Hollywood Undead, Lord Est, Paramore, Nickelback, Pink, 30 Seconds To Mars ja perusrämpytysmusiikit kuten vaikkapa Flo Rida, David Guetta ja Akon. Kaikki tämäntyyliset iskee eniten ja esimerkiksi American Top 40 sisältää paljon sitä mitä kuuntelen. Kotimainen musiikki on harmillisesti jäänyt huomattavasti vähemmälle.

There I was sitting on the top of the world
In a coin laundry
Well I could have been royalty
Sitting in the palace like a queen


Rakastan ruokaa, rakastan erityisesti sohvaperunana toimimista ja katsella urheilua ja ennen kaikkea rakastan valokuvaamista. En voi sanoa olevani perillä kaikesta valokuvaamiseen liittyvästä, minulla on ollut järkkäri jo reilut pari vuotta käytössä ja joissakin kuvissa näkee selkeästi, että opeteltavaa riittää. Eniten valokuvaan koiratapahtumissa ja yksittäisissä koirakuvauksissa. Varusteeni valokuvaamisessa ovat keskinkertaiset ja siksi olenkin päättänyt hankkia uuden paremman putken näiden tilalle.

   
Olen kuulemma ystäväpiirissä se älyttömien ideoiden keksiä, pervo vitsiniekka, sponttaanisti kaikkea tekevä likka joka puhua pölpöttää koko ajan. En mene kieltämään koska pidänkin näistä piirteistä muutenkin todella paljon. =) Toista vuotta käyn sosiaali- ja terveysalalla lähihoitaja-koulutusta joka on tuonnut roppakaupalla mukanaan minulle sosiaalisuutta.

Mottoni kuuluu näin: Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.
Syksyisin terveisin (ja jo seuraavaa tekstiä kirjoittaen), Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti