maanantai 15. marraskuuta 2010

Million Miles Away

Mua suututtaa ja itkettää. Että elämä on epäreilua. Satuin eksymään iltalehden sivuille ja luin uutisen, joka koski Razzlen kuolemaa. Jos ette tiedä kuka Razzle on, niin hän on oikealta nimeltään Nicholas Dingley ja kuoli hyvin nuorena, mutta hyvin rikkaa elämän mielestäni. Eikö joskus sanotakin, että on siistiä kun nämä rokkistarat kuolevat nuorina ja jäävät legendoiksi ja niin edelleen... Tässä tapauksessa olen eri mieltä. Mun mielestä on ihana seurata esim Sami Yaffan elämää facebookin kautta ja tietää, että hänellä menee hyvin. Razzlen kuolemassa muutenkaan ei ole mitään hehkeää tai mitään kaunista mitä voisi muistella. Razzlehan on toiminut esimerkiksi Hanoi Rocksin rumpalina ja ollut mielestäni Hanoin mitä merkittävin jäsen. Voin jopa sanoa, että koko bändin hehku meni Razzlen kuoltua. Jokin puuttui ja se jokin oli hemmetin tärkeä pala koko kokonaisuudesta. Ja siihenhän Hanoi oikeastaan kaatuikin.

Mulle Hanoi Rocks on tullut tärkeäksi isäni kautta ja eilenhän oli isänpäivä ja täytyy sanoa hänelle tässä kiitokset. Isäni sydämmessä Hanoi Rocks säilyy aivan varmasti loppuun asti, se on sille niin hemmetin tärkeä bändi ja on vaikuttanut hänen elämäänsä hirveän paljon ja samalla minunkin elämää. Pienestä asti olen saanut kuunnnella juttuja isäni nuoruudesta ja aina on kaijuttimista kaikunut jokin Hanoin tai samaan genreen kuuluvaa musiikkia. Ensimmäinen keikkakin jonne isä minut vei oli Michael Monnroen keikka puolalanpuistossa. Leikkisin leikkipaikalla ja samalla katsoin kun lavalla heiluu joku ukko joka laulaa ja soittaa hemmetin hyvää musiikkia. Kaikki kertomukset siitä, kuinka isääni pyydettiin kännireissulla tulemaan laulamaaan samaan bändiin, missä Michael on laulanut jne.... Mä voin suoraan sanoa, että olen kateellinen isäni nuoruudelle. Se oli semmonen ujo tummatukkainen poika, jolla oli hiukset aina krepattuna. Isi on yrittänyt saada mua monien vuosien ajan kuuntelemaan Hanoita ihan tosissaan ja joskus vuosi pari sitten aloin päästä jyvälle ja kyllä täytyy myöntää, että on tässä sitä jotain! Ja kun tietää bändin historian ja sen, että se on suomalainen niin siinä jää helposti sanattomaksi.

No minä hölmönä äsken menin selaamaan iltalehteä ja esiin pomppasi uutinen joka sai mut oikeasti suutuksiin ja korkkaamaan ton hemmetin viinipullon, jota tässä siemailen. Jos tuo hemmetti kaikki on totta, niin miten ihmeessä tää elämä voi olla näin epäreilu?
Aivotärähdyksellä selvinnyt Neil vapautetaan 2 500 dollarin takuita vastaan. Hänet määrätään hakemaan välittömästi apua alkoholiongelmaansa. "Omasta mielestäni minulla ei ollut minkäänlaista ongelmaa", Neil kirjoittaa.
Laulaja ei oppinut episodista mitään. Hän on narahtanut ratista useita kertoja, viimeksi kesäkuussa.

Niin surullista. Onko viina pilannut tuon miehen pään vai mikä selittää tuon käyttäytymisen ja sen, että ei kadu koko tapahtumaa pätkääkään. Onko Neil kertaakaan edes pysähtynyt miettimään asiaa tarkemmin, kun kehtaa väittää ettei hänellä ole mitään ongelmaa. Pään kanssa ainakin on ongelmia. Tosin kirjaa itse en ole lukenut, niin en voi väittää uutista todeksi. Silti koko juttu pysäyttää kaiken, koko tapahtuma, myös ilman noita Neilin sanoja.
Neilin mukaan Razzle oli aikeissa jättää Hanoi Rocksin. "Hänen haaveensa oli soittaa Heartin tai Iron Maidenin kaltaisessa stadionbändissä", Neil kertoo.
Mitä hemmetin väliä? Miksi edes pitää mainita? Razzle on kuollut, niin mitä tuo tieto hyödyttää?


Miten sen tunnisteen saa laitettua? Yritin ohjeita lukea, mutta en tajunnut, enkä löytänyt oikeita juttuja....... Huoh.

7 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Oho, mitenhän mä poistin sen :o No mut siis piti sanoa että kiitos tästä, muistin taas miks tykkäänkään Hanoista. ♥

    Ja rip Razzle :(

    VastaaPoista
  3. "Tunnisteet"-kohta löytyy sen kentän alta, jossa kirjoitit tämän viestin. Niiden "Julkaise teksti"-, "Tallenna nyt"- ja "Esikatselu"-nappien yläpuolelta.
    Muokkasin tähän viestiin tunnisteen (toivottavasti tuli oikea nick...), mutta koita löytää se ensi kerralla. Ei ole vaikeassa paikassa.

    Itse aiheeseen... Mie en ole aiemmin edes tiennyt tällaisesta, vaan luin aiheesta ensi kerran aamulla Turrilasta. Hanoi Rocks ei ole kovinkaan tuttu bändi, mutta täytyypä todeta, että yksi turhimmista ja tyhmimmistä kuolemista. RIP

    VastaaPoista
  4. Ja mun on pakko tulla tännekin sanomaan tästä, mutta saatat Vincen ihan tosi huonoon valoon, vaikka ei se tietenkään mikään äiti Teresa ole. Mitä jos itse tappaisit _ystäväsi_? Pysähtyisitkö miettimään sitä? Kyllä Vince on moneen kertaan sanonut, että kaksi kamalinta hetkeä hänen elämässään ovat olleet nimenomaan tuo onnettomuus ja oman tyttären kuolema.

    Ei sillä, oon kans kuunnellut Hanoita aika pienestä pitäen ja Razzlen kuolema pysäytti minutkin, kun siitä ensimmäistä kertaa kuulin. Eli tää ei oo mikään sellanen "HAUKUT MUN LEMPIBÄNDIJÄSENTÄ KUOLE POIS"-kommentti! Kaiken lisäksi en oo koskaan tykännyt Vincestä. Jos miettii, niin sama ois voinut käydä yhtä hyvin toisinpäin, sillä Razzle oli narkkari siinä missä Mötiköiden pojat ja muut Hanoin jäsenetkin. Sitä on kuitenkin turha spekuloida, koska nyt kävi näin, eikä sille voi mitään.

    Tehnyttä ei voi tehdä tekemätömäksi (valitettavasti) ja minusta on tosi kurjaa, että ihmiset jotka ei tapauksesta sinällään tiedä (tuskin meistä kukaan tietää miltä Vincestä tuntuu), alkaa väittää ettei Vince kadu tuota iltaa ollenkaan. Ihan kamalasti sanottu. Oikeastaan pahinta, mitä ihmisestä voi sanoa.

    Mulla suorastaan ketuttaa Iltalehti, että se menee kirjottaan tuollasta irrotettuna kokonaan muusta tekstistä. Hitto kun mulla ois The Dirt vielä tuolla kirjahyllyssä, nii voisin kopsata sulle sieltä pätkiä, jotka koskevat sitä onnettomuutta. Se oli aika raskas juttu Mötleyn pojille, jos totta puhutaan.

    VastaaPoista
  5. Mä en tosiaankaan ole mikään ahkera uutisten lukija ja iltalehti on ehkä ainoa mitä silloin tällöin nopeasti lävitse luen. Roskalehdet osaa kyllä saada jotkut niin huonoon valoon, että huhhuh. Tuosta uutisesta vain tuli sellainen kuva, että Vincen mielestä ei tällä ollut edes mitään väliä, eihän Razzle enään edes olisi jatkanut Hanoissa jne..... Nyt tänään kun olen miettinyt tuota uutista, niin haluaisin tietää lisää tuosta pätkästä "Neilin mukaan Razzle oli aikeissa jättää Hanoi Rocksin. "Hänen haaveensa oli soittaa Heartin tai Iron Maidenin kaltaisessa stadionbändissä", Neil kertoo.", oliko iltalehti uutisen kirjoittaja niin fiksu, että valitsi tuon juuri tuohon saaden tuon kuvan lukijoille? Tuon siis, että hälläväliä koko kuolemalla, eihän hän olisi edes jatkanut jnejne....

    Olenhan mä joitain pätkiä sieltä täältä lukenut, että koko tapaturma oli Vincelle paha paikka, mutta sitten kun herkässä mielentilassa lukee tuollaisen uutisen niin alkaa vihastuttaa. Ehkä pitäisi etsiä parempia paikkoja mistä voisi imeä lisää tietoa, eikä aina vain lukisi noita roskalehtiä.

    Pitäisi tosiaan paneutua enemmän ja lukea uutisia ja kirjoja. En ole mikään lukija tyyppiä, vaan tykkään itse kirjoittaa. Mutta Sikko, olisi todella mielenkiintoista kuulla myös toisia puolia tästä!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Hanna tuosta tiedosta, pitää muistaa ensi kerralla tuo juttu ja löytää oikeat paikat......

    VastaaPoista
  7. Vince on kusipää ja idiootti loppupeleissä ja esim. Mötiköissä muut pojat ei hirveästi tuu sen kans toimeen. Eli se on ääliö. : D Se ei kumminkaan tarkota ettei se katuis tuota iltaa. Ja tosiasiassa esim. Nikki on sitä mieltä, että ihan kuka tahansa niistä ois voinu olla siinä Vincen paikalla. Razzle oli kuitenki Vincen hyvä ystävä, joten ei se ollu ihan helppo paikka sille. Plus Vince (+ muut Mötleyn pojat) omisti yhden kokonaisen albumin (Theatre of Pain) Razzlelle ja minusta seki kertoo jotain

    Mut on kiva huomata, että hoksasit kolikolla olevan kaks puolta!

    Harmi kun menin myymään sen The Dirtin, koska en muista tuota pohtimaasi kohtaa ollenkaan. Hmm, voisin melkein lainata sen kaverilta ja katsella missä yhteydessä Vince noin sanoi!

    VastaaPoista